Elazığ'da Deprem Son Dakika - Elazığ'da deprem konutları hızla yükseliyor, bazılarının ... - Afad, depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı.. Yerin 7.02 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Dün akşam elazığ 6.8'lik depremle sarsıldı. Eğitime bir gün ara verildi. Elazığ'dan sonra depremi en çok hisseden bölge malatya olarak belirlendi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 5.1 olarak açıkladı.

Elazığ'da dün saat 20.55'te 6.8 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından son dakika haberleri peş peşe geliyor. Afad, saat 09.37'de merkez üssü elazığ olan 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin ardından acı haberler de geldi. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 6.5 olarak duyurdu. Afad'dan gelen son dakika haberine göre, elazığ'da 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Elazığ'da şiddetli deprem! Dakika dakikaElazığ depreminde ...
Elazığ'da şiddetli deprem! Dakika dakikaElazığ depreminde ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü bölgesel deprem. Elazığ'ın sivrice ilçesinde, yerin 10 kilometre derinliğinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Eğitime bir gün ara verildi. İlk etapta 4 olarak açıklanan can kaybı sayısı afad tarafından malatya'da 6, elazığ'da 8 kişi olarak duyuruldu. Elazığ deprem haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! İhbar gelen bölgelere afad, itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Depremde ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi. Afad ve kandilli 'nin açıklamaları bekleniyor.

Yayının yapıldığı salon, bir anda sallanmaya başladı.

Kandilli depremin büyüklüğünü 6.5 olarak revize etti. Yerin 7.02 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 6.5 olarak duyurdu. Elazığ'daki depremden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Deprem çevre illerde de hissedildi. Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. Deprem çevre iller ile diyarbakır, adıyaman ve samsun'da da hissedildi. İçişleri bakanı soylu, elde ettiğimiz bilgi çerçevesinde herhangi bir can kaybı ve hasar ihbarı yok açıklamasını yaptı. Sabah saatlerinde gelen son dakika haberine göre elazığ'da 5.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Elazığ'ın sivrice ilçesinde, yerin 10 kilometre derinliğinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli 'nin açıklamaları bekleniyor. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamada elazığ'da 5.1 büyüklüğünde deprem olduğu açıklandı. Elazığ'da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ'da dün saat 20.55'te 6.8 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından son dakika haberleri peş peşe geliyor. 13 dakika sonra 2'nci sarsıntı. İlk sarsıntının ardından saat 21.08'de, merkez üssü yine sivrice olan richter ölçeğine göre 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremin ardından bölgedeki son durum hakkında açıklamalarda bulunan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, durum değerlendirmesi yaptı.

Son dakika: Elazığ'da 3,1 büyüklüğünde deprem - Son ...
Son dakika: Elazığ'da 3,1 büyüklüğünde deprem - Son ... from i2.milimaj.com
Elazığ'da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bugün haberlerinde son durum nedir? Sabah saatlerinde gelen son dakika haberine göre elazığ'da 5.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Elazığ'dan gelen son dakika haberine göre, elazığ'ın sivrici ilçesinde richter ölçeğine göre, 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, saat 09.37'de merkez üssü elazığ olan 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü bölgesel deprem. Depremin ardından bölgedeki son durum hakkında açıklamalarda bulunan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, durum değerlendirmesi yaptı. Deprem çevre iller ile diyarbakır, adıyaman ve samsun'da da hissedildi.

Elazığ'ın sivrice ilçesinde, yerin 10 kilometre derinliğinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Yayının yapıldığı salon, bir anda sallanmaya başladı. Elazığ'da şiddetli deprem elazığ'ın sivrice ilçesi merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre elazığ sivrice'de 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen bilgilere göre korkutan bir deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. Afad, depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Deprem çevre illerde de hissedildi. Elazığ'da dün saat 20.55'te 6.8 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından son dakika haberleri peş peşe geliyor. Kandilli depremin büyüklüğünü 6.5 olarak revize etti. Soylu, aynı anlayışla göçük altındaki vatandaşlarımıza. Elazığ sivrice'de 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Giriş:29 şubat 2020 15:39 güncelleme:22 mayıs 2021.

Şiddetli deprem malatya, adıyaman, şanlıurfa, mardin, batman ve diyarbakır'da da hissedildi. Edinilen son dakika bilgilerine göre depremde çok sayıda ev yıkıldı. Kandilli depremin büyüklüğünü 6.5 olarak revize etti. Elazığ'ın sivrice ilçesinde saat 21.08'de 5.4 ve 5.1 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi. Elazığ dün 6.8 şiddetindeki depremle sarsıldı.

Son Dakika: Elazığ'da 6,8 Büyüklüğünde Deprem Oldu
Son Dakika: Elazığ'da 6,8 Büyüklüğünde Deprem Oldu from www.kamubulteni.com
Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. Elazığ'da hissedilen korkutan bir deprem meydana geldi. Elazığ'daki depremden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 6.8'lik depremin ardından en büyüğü 5.4 ve 5.1 olmak üzere çok sayıda artçı deprem meydana geldi. Elazığ sivrice'de 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 13 dakika sonra 2'nci sarsıntı. Elazığ'ın 300 köyünde, çelik konutlar yükseliyor elazığ'da depremin ardından kent merkezindeki konutların yanı sıra yaklaşık 300 köyde 2 bin 15 çelik konstrüksiyonlu konutların yapımının sürdüğü belirten afad i̇l müdürü osman pıhtılı, yazın hepsinin teslim. Gelen bir son dakika haberine göre elazığ'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Elazığ ve malatya'da çöken binalar var.

Elazığ dün 6.8 şiddetindeki depremle sarsıldı. Elazığ sivrice'de 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'da hissedilen korkutan bir deprem meydana geldi. İlk etapta 4 olarak açıklanan can kaybı sayısı afad tarafından malatya'da 6, elazığ'da 8 kişi olarak duyuruldu. Trt yönetim kurulu başkanı ve genel müdürü i̇brahim eren de deprem sırasında o. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının ( afad ) twitter hesabından yapılan bilgilendirmede. Elazığ deprem haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Elazığ'ın sivrice ilçesinde saat 21.08'de 5.4 ve 5.1 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi. Şiddetli deprem malatya, adıyaman, şanlıurfa, mardin, batman ve diyarbakır'da da hissedildi. Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. Bugün haberlerinde son durum nedir? Elaziğ'dan gelen son dakika deprem haberi yürekleri ağıza getirdi. Deprem malatya, diyarbakır ve şanlıurfa'da da hissedildi.

Depremde ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi elazığ son dakika deprem. İhbar gelen bölgelere afad, itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.